Care4MOVE ● GALA

Gezond a la Carte

Hart- en vaatziekten staan op nummer 1 in de top 10 van volksziekten. Maar liefst 1 op de 3 Nederlanders overlijdt er aan. Dit is vooral het gevolg van een ongezonde leefstijl. Gezond a la Carte (GALA), onderdeel van het MUMC+, heeft als doel om grootschalige screening en preventie van hart- en vaatziekten te bevorderen. Door middel van online leefstijlbegeleiding op het gebied van bewegen, gezonde voeding, reductie van stress en stoppen met roken worden deelnemers gecoacht naar een betere gezondheid.

GALA bestaat uit de volgende onderdelen; Gezondheidscheck met medische gegevens van de deelnemer en een online vragenlijst; Persoonlijk gezondheidsadvies op maat; 6 maanden online leefstijlbegeleiding op één van de vier gebieden door medische experts m.b.v. e-mails en persoonlijke adviezen; Online community met persoonlijke blogs en ervaringen van mededeelnemers en de mogelijkheid om zelf berichten te plaatsen en contacten te leggen.

Gezond a la Carte geeft op een voor Nederland volledig nieuwe wijze, deelnemers een zelfstandige manier om persoonlijke gezondheid en leefstijl in eigen tempo, op eigen manier en in eigen omgeving te bevorderen met behulp van medische expertise op afstand.