MOVEout ● Partners ● Maastricht Instruments BV

Maastricht Instruments BV

Maastricht Instruments, dè brug tussen academische kennis en technische innovaties voor toepassing in onderzoek en zorg.

Maastricht Instruments (MI) is een high-tech bedrijf dat innovatieve en marktgerichte oplossingen realiseert voor bedrijven en academische of industriele R&D instituten. Ons multidisciplinaire team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technologie voor de zorg en gezondheidswetenschappen. Maastricht Instruments is valorisatie partner van het Maastricht UMC+ (MUMC+). We bieden licentie mogelijkheden voor technologische ontwikkelingen die daaruit voortkomen.
MI werkt nauw samen met IDEE, de engineering afdeling van de universitaire Faculty of Health, Medicine and Life Sciences. Samen vormen we hèt technologisch innovatie centrum voor industrie en academie. Maastricht Instruments brengt open innovatie in de praktijk met de hulp van zorgvuldig gekozen strategische partners in R&D, marketing en sales. Dit stelt ons in staat onze nationale en internationale klanten een omvangrijk scala aan high-end producten en diensten aan te bieden.
MI werkt nauw samen met verschillende onderzoeksgroepen van NUTRIM, onderdeel van het MUMC+, zoals de vakgroep bewegingswetenschappen, dat ook betrokken is bij MUMC-MOVE project.