MOVE@Campus ● Mosae Vita

Mosae Vita - Personalised Lifestyle Centre

Het creŽren van een gezond leven door een bewuste leefstijl met de inzet van gezonde voeding en beweging; dŠt staat centraal binnen Mosae Vita. Op de Maastricht Health Campus verrijst een omgeving waarin de bevolking en behandelaars gezondheid beleven en betrokken worden bij de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die mensen helpen een bewust gezond leven te leiden. Kortom: Beleef gezondheid - zo werken we samen aan een gezond Limburg.

Het Personalised Lifestyle Centre (PLC) is ťťn van de vier centra binnen Mosae Vita. Het PLC is de plek binnen het netwerk van MUMC MOVE waar alle lijnen samenkomen. Hier implementeren we kennis en methoden in de zorgpraktijk. In het PLC vinden de samenwerking en kruisbestuiving plaats van alle onderzoeksinitiatieven en de patiŽntenzorg, van kennis en innovatie, onderwijs en opleiding. Zo is het tevens de ontmoetingsplek bij uitstek voor wetenschappers, (para)medici, zorgverleners, patiŽnten, bezoekers en ondernemers.

Het PLC bestaat uit meerdere onderdelen en modules op het gebied van onderzoek, patiŽntenzorg en commerciŽle activiteiten.